Al meer dan 20 jaar
Webhosting en Websites
  • Home
  • Blog
  • Mensen willen weten wat iets kost

Mensen willen weten wat iets kost

vrijdag 26 juli 2024   1 minuut  216 woorden
Stel je voor: Je wil de woonkamer laten opknappen, want de muren kunnen wel een nieuwe stuclaag gebruiken. Je zoekt via Google en komt op de website van een stukadoor in de regio. Er staat dat zij de expert zijn in stukadoorswerk en dat ze scherpe prijzen hanteren. Dat spreekt je wel aan. Je bent benieuwd wat het kost om je woonkamer te voorzien van nieuw stucwerk, dus lees je verder, op zoek naar prijzen.

Geen prijzen op de website

Helaas zijn er geen prijzen te vinden op de website. Zelfs geen indicatieprijzen of uurtarief. Je kunt een offerte aanvragen, maar daar heb je nu niks aan. Dus je verlaat de website en gaat op zoek naar een website waar wel (indicatie)prijzen te vinden zijn.

Mensen willen weten wat het kost

Het scenario dat hierboven geschetst wordt, geldt natuurlijk niet voor iedereen. Maar in veel gevallen willen mensen weten wat iets kost. Zorg er daarom voor dat er (indicatie)prijzen of uurtarieven op je website te vinden zijn.

Vragen over dit onderwerp

Voor vragen of meer informatie over het laten bouwen van een goede website kun je uiteraard contact met mij opnemen. En als je benieuwd bent naar de kosten voor het laten bouwen van een website, die staan op de pagina over websites.

Ronald van Dijk

Mensen willen weten wat iets kost

Hyperlinks in deze blog


Stel mij je vraag
Ik geef je graag goed advies


Een adblocker kan de werking van deze functie beïnvloeden.
Domeinnamen worden geregistreerd op jouw eigen (bedrijfs)naam.